TOIMINTA JA TAPAHTUMAT

Koulutukset yhdistystoimijoille ja –toiminnasta kiinnostuneille tarjoavat tietoa yhdistyksen perustoiminnasta ja sen kehittämisestä. Koulutusten aiheet valikoituvat ajankohtaisten aiheiden ja osallistujien toiveiden mukaisesti. 

Järjestötreffeillä joka kuukauden viimeinen tiistai-ilta kello 17.30 alkaen opitaan uusia asioita ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Samalla on mahdollisuus tavata muiden yhdistysten edustajia ja löytää yhteistyökumppaneita.

Digikoulutusten avulla mahdollistetaan yhdistysten digiloikkaa ja kehitetään toimintaa. Koulutuksia järjestetään myös tilauksesta. Erityisesti etäyhteysvälineiden koulutukset ovat olleet suosittuja ja niiden tallenteet ovat löydettävissä Kansalaistoiminnan keskuksen Youtube-kanavalta.

OLKA-toiminta koordinoi vapaaehtoisten avustajien toimintaa sairaalassa ja tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden toiminnastaan kertomiseen OLKAn Lohjan sairaalan infopisteellä.

Digineuvontaa tietoteknisten välineiden käyttöön on tarjolla joka arkipäivä kello 9-13 Apuomenan tiloissa sekä eri aikoina kirjastoissa ja muissa yleisissä tiloissa. 

Yhdistysten yleinen neuvonta. Haluatko apua yhdistyksesi toiminnan toteuttamiseen tai löytää tietyn toimialan yhdistyksen? Ota yhteyttä Kansken työntekijöihin ja sovitaan tapaaminen.

Yhteistyötilaisuudet Lohjan kaupungin toimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Yhteistyössä tulevaisuus –seminaari syksyllä ja yhdistysohjelmatyöpaja keväällä ovat perinteisiä vuosittaisia tapahtumia, joissa edistetään Lohjan yhdistysohjelmaa