UUSI­MAALAISET.FI-PALVELU

Lisätään kuva...

Lohjalaiset yhdistykset voivat ilmoittaa toiminnastaan helposti www.uusimaalaiset.fi/lohja -sivuilla. Sivut toimivat samalla lohjalaisten yhdistysten rekisterinä ja hakemistona. Sivuilla on myös tietoa Lohjan kaupungin ja yhdistysten yhteistyöstä ja kaupungin yhdistysohjelmasta sekä yhdistysten käytettävissä olevista ja vuokrattavista toimintatiloista.

Yhdistykset voivat rekisteröityä sivujen käyttäjiksi, jonka jälkeen ne  voivat itse lisätä sivuille toimintaa ja tapahtumia. 

Lisää tietoa sivuista ulla.korhonen@apuomena.fi 
tai numerosta 045-186 3626.

Uusimaalaiset.fi-palvelu kokoaa Uudenmaan alueen yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden tarjoamaa tukea ja toimintaa yhteen paikkaan.

Palvelun tavoitteena on tarjota mahdollisuus löytää helposti tietoa alueella toimivista yhdistyksistä, järjestöistä ja muista yhteisöistä sekä niiden toiminnasta. Palvelun kautta voi hakeutua mukaan toimintaan.

Yhdistyksille ja yhteisöille palvelu mahdollistaa oman toiminnan ja vapaaehtoistehtävien ajantasaisen esiintuomisen. Yhdistykset ja yhteisöt tuottavat ja ylläpitävät nämä sisällöt palveluun itse.

Asiakastyötä tekeville palvelun tavoitteena on tarjota selkeä kanava asiakkaiden ohjaamiseen yhdistysten palveluiden pariin sekä tietoa hyvinvointijohtamisen ja rahoittamiseen liittyvän päätöksenteon tueksi.

Palvelun käyttäjiä ovat myös kunnat, seurakunnat, rahoittajat, oppilaitokset sekä median edustajat.

Uusimaalaiset.fi on osa Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta, joka koostuu valtakunnallisesta www.toimeksi.fi -verkkopalvelusta sekä alueellisista rinnakkaisverkkopalveluista.